Notaris voor Hoogeveen

Notaris Johan Stotijn komt uit Hoogeveen en vestigde zich eind 2001 in de Wijk als zelfstandig notaris. Het werkgebied van Stotijn notariaat & mediation strekt zich uit over een groot deel van Zuidwest Drenthe. Wanneer je een huis koopt in Hoogeveen en een hypotheekakte nodig hebt, dan is Stotijn notariaat een uitstekende optie om dit voor je te regelen. Johan Stotijn houdt met enige regelmaat lezingen over diverse notariële onderwerpen in Hoogeveen en omstreken.

Vanaf de start wist Stotijn zich te onderscheiden vanwege zijn opvallende reclamecampagnes, die worden onderstreept met persoonlijke benadering in combinatie met goed advies en scherpe tarieven. Stotijn notariaat & mediation kreeg veel bekendheid met de slogan: 'Uw notaris in de regio, waarvan akte!' 

Ook voor vragen en advies over testamentenhuwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingscontract of bijvoorbeeld het oprichten van een BV

Úw notaris voor de regio Hoogeveen, waarvan akte!

Hoewel niet in Hoogeveen gevestigd, is Stotijn notariaat & mediation hier wel actief met bijvoorbeeld het geven van gratis toegankelijke lezingen en is het notariskantoor ook actief in de lokale media. Vanaf het begin hebben we hier veel klanten. Dat komt mede vanwege het feit dat Johan Stotijn in Hoogeveen opgroeide en daar een aantal jaren kandidaat notaris is geweest, waardoor hij hier een groot netwerk opbouwde.

De Wijk is nog geen 15 kilometer rijden en gemakkelijk te bereiken via de A28 of via een landelijke route door Zuidwolde en Ven. Dus woont u in de gemeente Hoogeveen en heeft u een huis gekocht en/of een hypotheek nodig, wilt u gaan samenwonen, trouwen of kiest u voor geregistreerd partnerschap, neem dan contact op met Stotijn notariaat & mediation. Ook wanneer u ondernemer bent en bijvoorbeeld een BV wilt oprichten. 

Notaris en v.v. de Weide

Notaris Johan Stotijn is bekend als 'doelverdediger' bij v.v. de Weide, een van de grootste sportverenigingen in Hoogeveen. Als clubnotaris behartigt en verdedigt hij de notariële belangen van de club en haar leden. 

Actief in de omgeving van Hoogeveen

Woont u in Elim, Fluitenberg, Hollandscheveld, Nieuweroord, Nieuwlande, Nieuw Moscou, Noordscheschut, Pesse, Stuifzand of Tiendeveen en heeft u een notaris nodig? Stotijn notariaat & mediation geeft graag advies en behartigt uw persoonlijke en zakelijke belangen tot in de puntjes en altijd scherp!

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!


Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus