Notaris Stotijn scoort met lezingen

Op eigen initiatief en op verzoek verzorgt notaris Johan Stotijn uit de Wijk informatiesessies of voorlichtingsbijeenkomsten met betrekking tot actuele maatschappelijke en fiscaal juridische ontwikkelingen. Dat doen wij desgewenst ook in Koekange (gemeente De Wolden). Wij hebben door de jaren een prima naamsbekendheid opgebouwd in de gemeente De Wolden, waar veel van onze klanten wonen of zijn gevestigd met hun onderneming. Op verzoek vanuit het publiek verzorgen wij daarom ook lezingen en voordrachten in Koekange. Laat ons weten waarover u als vereniging, instelling, bedrijf of bijvoorbeeld sportclub meer informatie wilt, dan stellen wij in overleg met u datum, tijdstip en locatie vast. Stotijn notariaat & mediation is een bekende naam in de gemeente De Wolden. U ziet regelmatig advertenties van Stotijn notariaat & mediation (ook over de lezingen die wij organiseren) in de Wolder Courant.

Lezingen over erfrecht, testament, schenkingen etc.

In de afgelopen jaren organiseerden wij diverse informatiebijeenkomsten en ook vrij recent nog, gaven wij lezingen over uiteenlopende notariële onderwerpen met maatschappelijke en/of fiscaaljuridische impact.

Het betreft hier lezingen en informatiebijeenkomsten in de plaatsen de Wijk, Havelte, Hoogeveen en Meppel rond de thema's:

 • Erfrecht en belastingbesparing
 • Schenkingen en vermogensoverdracht
 • Vermogenstoets voor de AWBZ en WMO
 • Levenstestament of Algehele Notariële Volmacht
 • Veranderingen in de zorg
 • Beperken van de eigen bijdrage voor de zorg, het besparen van erfbelasting etc. 

Bepaal zelf het thema van de lezing

Wilt u een lezing houden of zoekt u een spreker die een boeiend verhaal kan vertellen over onderwerpen die van belang zijn voor uw leden, medewerkers of aandeelhouders, neemt u dan contact op met Stotijn notariaat & mediation in de Wijk. Vooral maatschappelijke onderwerpen met fiscaaljuridische of notariële consequenties zijn uitvoerig en veelomvattend en worden toch op een laagdrempelige en boeiende wijze uiteengezet door úw notaris in de regio. Voorbeelden van dit soort onderwerpen zouden kunnen zijn:

 • relaties en partnerschaps- of huwelijkse voorwaarden
 • geregistreerd partnerschap of samenlevingscontract?
 • samenwonen en voogdij
 • schenkingen, erfrecht, successierecht
 • internet en de notaris (de doe-het-zelf notaris, de online-notaris etc.)
 • het starten of overnemen van een bedrijf

Gastspreker Johan Stotijn (notaris)

Ook kunt u ons dus benaderen als spreker voor bijvoorbeeld een ledenavond, personeelsbijeenkomst, een (jaar)vergadering et cetera. Het is niet iedereen gegeven om vaak nogal stugge materie op een losse en dynamische manier over te brengen. Notaris Johan Stotijn is hierin bedreven, heeft hierin veel plezier en zal zijn toehoorders actief betrekken bij de onderwerpen die aan bod komen.

Geef alstublieft per e-mail uw wensen met betrekking tot een datum en tijdstip en het onderwerp|de onderwerpen aan ons door. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om een en ander kort met u te bespreken. De volgende zaken zijn van belang: het onderwerp, datum en tijdstip, de locatie en het aantal verwachte bezoekers. U kunt ons dus ook benaderen als spreker voor bijvoorbeeld een personeelsbijeenkomst, een (jaar)vergadering et cetera.

Geef alstublieft per e-mail uw wensen met betrekking tot een datum en tijdstip en het onderwerp|de onderwerpen aan ons door. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op om een en ander kort met u te bespreken. Wat van belang is zijn de locatie, aantal verwachte bezoekers.

Met de slogan Úw notaris in de regio, benadrukken wij dat we actief zijn in Zuidwest-Drenthe.

In de gemeenten De Wolden, Hoogeveen, Meppel en Westerveld zijn wij goed bekend bij een groot publiek. Daarnaast zijn we ook actief in dorpen als Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Koekange, Nijeveen, Ruinen en Ruinerwold.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus