Úw notaris voor Uffelte

Woont u in Uffelte of bent u hier gevestigd met uw bedrijf? Dan kent u vast en zeker de naam Stotijn notariaat & mediation en bent u wellicht al eens op een van onze kantoren in de Wijk of Ruinerwold geweest. Hoewel Stotijn notariaat & mediation niet in Havelte is gevestigd, bedient Stotijn notarissen & mediators bedient steeds meer klanten in Havelte, Uffelteen omgeving. De dynamische en laagdrempelige dienstverlening en de persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor notaris Johan Stotijn.

Uffelte profiteert van scherpe notaristarieven

'Doe maar gewoon, wees wie je bent en doe wat je belooft', dat is het credo van Stotijn notariaat & mediation. Wij zijn u graag behulpzaam en geven u optimaal advies bij o.a. het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, het overschrijven van huizen, voor testamenten en levenstestamenten, het maken van huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden et cetera. Stotijn notariaat & mediation doet u altijd een scherp aanbod. Perfecte dienstverlening en een scherp tarief gaan dus wel degelijk hand in hand. De pay-off 'Altijd Scherp!' in onze advertenties die ook in Uffelte onder aandacht komen via de Westervelder Courant, is geenszins uit de lucht gegrepen.

Dé notaris voor Uffelte

Als notaris en mediators treden wij op actieve wijze naar buiten en organiseren wij lezingen met uiteenlopende thema's rond actuele onderwerpen. Zo hebben wij de laatste jaren in de Wijk en Meppel lezingen gehouden over bijvoorbeeld schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en testamenten.

Uffelte heeft zo'n 1500 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Westerveld. Zowel in het dorp als in de omgeving vindt u veel recreatieve voorzieningen. Uffelte ligt zeer centraal voor allerlei toeristische en culturele uitstapjes. Terwijl ook de natuur overweldigend mooi is. Uffelte is een mooi esdorp in het zuidwesten van de provincie Drenthe en ligt tussen uitgestrekte natuurgebieden. Het dorp wordt verder nog gekenmerkt door de vele authentiek Saksische boerderijen. Ook in Uffelte heeft Stotijn notarissen & mediators veel klanten. Zij waarderen ons om de doortastende en laagdrempelige aanpak en niet te vergeten om de scherpe tarieven voor onze dienstverlening.

Vanuit Havelte en Uffelte bent u zo op ons kantoor in de Wijk.

De naam Stotijn notariaat & mediation is ook in Havelte|Uffelte en omstreken welbekend. In de Westervelder Courant, die ook in deze dorpen wordt verspreid, komt u met regelmaat advertenties tegen van Stotijn notarissen & mediators. De slogan 'Stotijn notariaat & mediation, Úw notaris in de regio. Waarvan akte!', is ook bij een groot publiek in Havelte en Uffelte in beeld.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus