De notaris in De Wolden

Uw notaris in de regio is gevestigd in De Wolden. Om meer specifiek te zijn: het hoofdkantoor van Stotijn notariaat vindt u in de Wijk en ook kunt u voor alle notariële diensten terecht op onze vestiging in Ruinerwold.  Heeft u vragen over bijvoorbeeld een hypotheek, huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden? Neem dan contact op met Stotijn notariaat & mediation in de Wijk en Ruinerwold.

Uw notaris voor De Wolden

Gaat u wonen in De Wolden en/of een hypotheek afsluiten of oversluiten? Informeer dan zeker ook bij Stotijn notariaat & mediation. Dichtbij, met kantoren in de Wijk en Ruinerwold. Vanaf de start wist Stotijn zich te onderscheiden vanwege zijn persoonlijke benadering in combinatie met goed advies en scherpe tarieven en geniet hij ook via Hoogeveense media veel bekendheid met de slogan: 'Uw notaris in de regio, waarvan akte!'

Ook voor vragen en advies over testamenten, huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingscontract of bijvoorbeeld het oprichten van een BV.

Notaris voor De Wolden, waarvan akte!

Gemeente De Wolden

Gemeente De Wolden is een prachtige, landelijke gemeente met karakteristieke en veelzijdige dorpskernen. Een gemeente ook vol bedrijvigheid op vele terreinen waarbij recreatie en toerisme een grote rol spelen. Het is een gemeente waar verenigingsleven en 'dorpsbelangen' de betrokkenheid en onderlinge verbondenheid op een hoog peil brengen. Bovendien is De Wolden de gemeente waar uw notaris in de regio zich heeft gevestigd in de Wijk. Vanuit ons moderne kantoor aan het Burgemeester Veenhovenplein 1, met zijn authentieke en karakteristieke uitstraling, bedienen we een groot werkgebied.
Het vak van notaris is een ambt en een ambacht, waarin nauwkeurigheid en expertise van groot belang zijn. Bij Stotijn notariaat & mediation weegt de menselijke factor echter even zwaar.

Bent u op zoek naar een notaris in De Wolden, dan biedt deze website de beste optie voor u. Heeft u vragen over bijvoorbeeld erfrecht, het starten van een onderneming, over testamenten of andere notariële zaken? Stotijn notariaat & mediation helpt u graag verder en geeft graag antwoord op uw vragen.
Ook in De Wolden en omgeving is de naamsbekendheid van Stotijn notariaat & mediation groot, vanwege de actieve reclamecampagnes in diverse kranten en gemeentegidsen die in het gebied van gemeente De Wolden worden verspreid. De Wolder Courant, Meppeler Courant en De Nieuwe Meppeler zijn hiervan sprekende voorbeelden. De slogan Stotijn notariaat & mediation, úw notaris in de regio. Waarvan akte!', is bij velen bekend.

Gemeente De Wolden wordt gevormd door de dorpen Alteveer, Ansen, Berghuizen, de Wijk, Drogteropslagen, Echten, Eursinge, Fort, Kerkenveld, Koekange, Koekangerveld, Linde, Oosteinde, Ruinen, Ruinerwold, Veeningen en Zuidwolde. De gemeente telt zo'n 24.000 inwoners. Een steeds groter aantal van hen maakt gebruik van en waardeert onze dienstverlening.De gemeente De Wolden meet qua oppervlakte 227 km2 en bestaat uit vele kleinere dorpen, buurtschappen en kernen, zoals Alteveer, Anholt, Ansen, Armweide, Bazuin, Benderse, Berghuizen, Blijdenstein, Bloemberg, Braamberg (deels), Buitenhuizen, Bultinge, De Stapel, De Stuw, De Tippe, Dickninge, Dijkhuizen, Drogt, Drogteropslagen, Dunningen, Echten, Eemten, Engeland, Eursinge, Fort, Gijsselte, Haakswold, Haalweide, Hees, Hoge Linthorst, Kerkenveld, Koekange, Koekangerveld, Kraloo, Leeuwte, Linde, Lubbinge, Lunssloten, Middelveen, Nolde, Oldenhave, Oosteinde, Oosterwijk, Oshaar, Oud Veeningen, Paardelanden, Pieperij, Rheebruggen, Ruinen, Ruinerwold, Schottershuizen, Schrapveen, Steenbergen, Struikberg, Ten Arlo, Veeningen, Vuile Riete, Weerwille, Wemmenhove, de Wijk, Witteveen en Zuidwolde.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus