Úw notaris voor Diever

Het kantoor van notaris Johan Stotijn in de Wijk geniet goede bekendheid in Diever. Stotijn notariaat & mediation is werkzaam in een groot deel van Zuidwest-Drenthe. Klanten komen uit de gemeenten de Wolden, Hoogeveen, Meppel en Westerveld, tot welke laatste gemeente ook Diever behoort. Een notaris heb je nodig bij belangrijke levensmomenten, wanneer er zowel privé als zakelijk essentiële beslissingen worden genomen. Woont u in Diever of omgeving en u wilt een woning kopen of een hypotheek afsluiten, vraag dan ook om advies of een offerte bij Stotijn notariaat & mediation in de Wijk. De persoonlijke benadering in combinatie met goed advies en scherpe tarieven, zijn sterke punten waarop Stotijn notariaat & mediation zich onderscheidt. Niet voor niets is de 'pay-off' in de uitingen van dit notariskantoor 'Altijd Scherp!'

Bij zowel blijde als minder mooie levensmomenten is tussenkomst van een notaris vereist of wenselijk. Bijvoorbeeld wanneer u gaat trouwen of scheiden, wanneer u wilt samenwonen of wanneer u besluit om uit elkaar te gaan. Of bijvoorbeeld bij testament en nalatenschap, een bedrijf starten of overnemen of bij mediation. Veel klanten van Stotijn notariaat & mediation wonen en/of werken in Diever.

Notaris voor Diever is altijd scherp!

Stotijn notariaat & mediation is ook in Diever en omgeving welbekend van de diverse opvallende advertenties van Stotijn notariaat & mediation in bijvoorbeeld de Westervelder Courant. Johan Stotijn is een betrokken notaris voor publiek uit een wijde regio. Het notariskantoor richt zich actief op particulieren, verenigingen en ondernemers in Diever en omgeving. Door de sterke verbondenheid met het platteland en de 'doe-maar-gewoonmentaliteit', weet het publiek uit dorpen als Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Koekange, Nijeveen, Ruinen het kantoor van Stotijn notariaat & mediation in de Wijk goed te vinden. Ook is er een servicekantoor in Ruinerwold waar notaris Stotijn op dinsdagmiddag en vrijdagochtend zitting houdt aan de Westerweiden 29 (Industrieterrein Hoge Akkers). Hiermee is de dienstverlening wat centraler in het werkgebied van Stotijn notariaat & mediation gebracht.

Stotijn notariaat & mediation geeft graag heldere uitleg over alle zaken waar een notaris aan te pas komt en helpt u graag verder.

Op het gebied van familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht biedt Stotijn notariaat altijd concurrerende tarieven. Met de slogan 'Altijd scherp' en het haviksoog in hun advertenties wordt dit extra belicht.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus