Úw notaris voor Dwingeloo

Voor wie een notaris zoekt in Dwingeloo en omgeving is Stotijn notariaat & mediation een goede keuze. Woont u in Dwingeloo of bent u hier gevestigd met uw bedrijf, neem dan voor al uw notariële zaken het kantoor van Stotijn notariaat & mediation in overweging. Onze klanten waarderen onze persoonlijke en laagdrempelige benadering in combinatie met onze aantrekkelijke tariefstelling. Wij zijn gevestigd in de Wijk en Ruinerwold en zijn vanuit Dwingeloo uitstekend bereikbaar. In Ruinerwold kunt u op dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op de vrijdagmorgen van 8.30 tot 12.30 uur terecht voor alle notariële diensten. Op de andere dagen van de week bent u natuurlijk van harte welkom op ons kantoor aan het Burgemeester Veenhovenplein 1 in de Wijk.

Notaris voor Dwingeloo, waarvan akte!

Dwingeloo, dichtbij de Wijk en Ruinerwold

Dwingeloo (Zuidwest Drenthe) is een van de best bewaarde Brinkdorpen in het noorden van Nederland. De zeer gevarieerde bosrijke en landelijke omgeving van Dwingeloo is altijd een trekpleister voor de talloze toeristen die het kenmerkende brinkdorp jaarlijks bezoeken. De uitstraling van dit prachtige Drentse landschap spreekt notaris Johan Stotijn erg aan. De monumentale waarde van landschap in combinatie met stijlvolle herenhuizen, boerderijen en landgoederen is iets wat we ook terugzien in onze vestigingsplaats de Wijk, waar Stotijn notariaat & mediation is gevestigd aan het Burgemeester Veenhovenplein. Op de plek waar vroeger het befaamde restaurant en zalencentrum 'Het Oude Hogenkamp' was gevestigd, heeft notaris Johan Stotijn het toenmalige pand in authentieke stijl laten herrijzen, waardoor de Wijk weer zijn vertrouwde dorpsaanzicht terug kreeg.

Goede naam in Dwingeloo

Is het voor u niet mogelijk om bij ons op kantoor te komen, dan komen wij desgewenst naar u toe. De persoonlijke benadering en laagdrempelige dienstverlening van Stotijn notariaat is goed bekend in Dwingeloo en omgeving. Ons credo 'Doe maar gewoon, wees wie je bent en doe wat je belooft', draagt daar zeker aan bij. Wij zijn u graag van dienst en geven advies bij o.a. huwelijkse voorwaarden, starten of overnemen van een bedrijf, partnerschapsvoorwaarden, testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, mediation etc.

Bekend in Dwingeloo en omgeving

Vakmanschap, vertrouwen en een persoonlijke benadering staan centraal in de dienstverlening van Stotijn notariaat & mediation. Ook het notarisvak vereist vernieuwing zonder concessies aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Daarom neemt notaris Stotijn een actieve rol in en verzorgde hij verschillende lezingen op zijn kantoor in de Wijk en in andere plaatsen en dorpen in Zuidwest Drenthe. Zo hebben wij de laatste jaren lezingen verzorgd in de Wijk, Hoogeveen, Nijeveen, Ruinerwold, Meppel en Hollandscheveld over bijvoorbeeld schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en testamenten. Ook in de omgeving van Dwingeloo kan Stotijn notariaat & mediation desgewenst lezingen over actuele notariële onderwerpen verzorgen.

De naam Stotijn notariaat & mediation is in Dwingeloo en omstreken welbekend. Wij adverteren regelmatig in regionale en lokale kranten die ook in Dwingeloo worden verspreid. De slogan 'Stotijn notariaat & mediation, 'Úw notaris in de regio. Waarvan akte!', komt in al onze advertenties terug en is dan ook bij een groot publiek in Dwingeloo en wijde omgeving in beeld.

Voor een notaris ga je naar de Wijk

Als notaris leggen wij ook voor u als inwoner van Dwingeloo essentiële juridische zaken vast. Heeft u vragen over bijvoorbeeld samenwonen, trouwen, scheiden, mediation, voogdij, testamenten en nalatenschappen of bijvoorbeeld het starten van een eigen bedrijf? Stotijn notariaat & mediation geeft met genoegen heldere uitleg over alle zaken waar een notaris aan te pas komt en helpt u graag verder. Stotijn notariaat & mediation doet u het beste aanbod. Wij bieden perfecte dienstverlening tegen een gunstig tarief. Niet voor niets hanteren wij dan ook de pay-off 'Altijd Scherp!' in al onze advertenties.

Stotijn notariaat & mediation is werkzaam in een groot deel van Zuidwest-Drenthe. Klanten komen uit de gemeenten de Wolden, Hoogeveen, Meppel en Westerveld, tot welke laatste gemeente ook Dwingeloo behoort. Een notaris heb je nodig bij belangrijke levensmomenten, wanneer er zowel privé als zakelijk essentiële beslissingen worden genomen. Woont u in Dwingeloo of omgeving en u wilt een woning kopen of een hypotheek afsluiten, vraag dan ook om advies of een offerte bij Stotijn notariaat & mediation in de Wijk en Ruinerwold. De persoonlijke benadering in combinatie met goed advies en scherpe tarieven, zijn sterke punten waarop Stotijn notariaat & mediation zich onderscheidt. Niet voor niets is de 'pay-off' in de uitingen van dit notariskantoor 'Altijd Scherp!'

Notaris Stotijn, dichtbij Dwingeloo

Bij zowel blijde als minder mooie levensmomenten is tussenkomst van een notaris vereist of wenselijk. Bijvoorbeeld wanneer u gaat trouwen of scheiden, wanneer u wilt samenwonen of wanneer u besluit om uit elkaar te gaan. Of bijvoorbeeld bij testament en nalatenschap, een bedrijf starten of overnemen of bij mediation. Veel klanten van Stotijn notariaat & mediation wonen en/of werken in Dwingeloo.
Dwingeloo is een gezellig dorp te midden van overweldigende natuur (Dwingelerveld), waar de nachten nog echt donker zijn. Een prachtig dorp met gastvrije campings en horecabedrijven die het de bezoekers heel graag naar de zin maken. Dwingeloo wordt gekenmerkt door de prachtige, lommerrijke brink, het gezellige centrum van het dorp dat zich al uit de verte laat zien door de 'Siepel'. De unieke uivormige toren van de Nederlands Hervormde Kerk.

Stotijn notariaat & mediation richt zich actief op particulieren, verenigingen en ondernemers in Dwingeloo en omgeving. Door de sterke verbondenheid met het platteland en de 'doe-maar-gewoonmentaliteit', weet het publiek uit dorpen als Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Koekange, Nijeveen, Ruinen het kantoor van Stotijn notariaat & mediation in de Wijk goed te vinden. Ook is er een servicekantoor in Ruinerwold waar notaris Stotijn op dinsdagmiddag en vrijdagochtend zitting houdt aan de Westerweiden 29 (Industrieterrein Hoge Akkers). Hiermee is hun dienstverlening wat centraler in hun werkgebied gebracht.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus