Úw notaris voor Havelte

Woont u in Havelte of bent u hier gevestigd met uw bedrijf? Dan is de naam Stotijn notariaat & mediation vast en zeker bekend en bent u wellicht al eens op een van onze kantoren in de Wijk of Ruinerwold geweest. Hoewel Stotijn notariaat & mediation niet in Havelte is gevestigd, bedienen zij in Havelte en omgeving vele klanten. De dynamische en laagdrempelige dienstverlening en de persoonlijke benadering van notaris Johan Stotijn vormen hiervoor de basis.

'Doe maar gewoon, wees wie je bent en doe wat je belooft', dat is het credo van Stotijn notariaat & mediation. Wij zijn u graag behulpzaam en geven u een optimaal advies bij o.a. het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, het overschrijven van huizen, het maken van testamenten en levenstestamenten, het maken van huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden et cetera. Stotijn notariaat & mediation doet u vanzelfsprekend het beste aanbod. Perfecte dienstverlening tegen een scherp tarief. Niet voor niets hanteren wij de pay-off 'Altijd Scherp!' in diverse advertenties die u van onze organisatie tegenkomt. Ook inwoners van Havelte zien regelmatig advertenties van ons voorbij komen in de Westervelder Courant.

Havelte en Uffelte, dichtbij de Wijk

Als notaris en mediators treden wij op actieve wijze naar buiten en organiseren wij lezingen met uiteenlopende thema's rond actuele onderwerpen. Zo hebben wij de laatste jaren in de Wijk en Meppel lezingen gehouden over bijvoorbeeld schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en testamenten.

Havelte heeft ruim 3000 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Westerveld. Zowel in het dorp als in de omgeving vindt u veel recreatieve voorzieningen. Havelte ligt zeer centraal voor allerlei culturele en natuurlijke uitstapjes. Daarom wordt het dorp ook wel de parel van Drenthe genoemd. Het is een mooi brinkdorp in het zuidwesten van de provincie Drenthe en ligt tussen uitgestrekte natuurgebieden. Het dorp is gelegen langs de Drentse Hoofdvaart. Even ten noordoosten van Havelte ligt het esdorp Uffelte. Ook in Uffelte heeft Stotijn notarissen & mediators veel klanten. Zij waarderen ons om de doortastende en laagdrempelige aanpak. Uffelte is een dorp waar vele karakteristieke Saksische boerderijen staan en is net als Havelte prachtig gelegen te midden van de schitterende Drentse natuur.

Vanuit Havelte en Uffelte bent u zo op ons kantoor in de Wijk.

De naam Stotijn notariaat & mediation is ook in Havelte|Uffelte en omstreken welbekend. In de Westervelder Courant, die ook in deze dorpen wordt verspreid, komt u met regelmaat advertenties tegen van Stotijn notarissen & mediators. De slogan 'Stotijn notariaat & mediation, Úw notaris in de regio. Waarvan akte!', is ook bij een groot publiek in Havelte en Uffelte in beeld.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus