Notaris voor Hoogeveen

Notaris Johan Stotijn komt uit Hoogeveen en vestigde zich eind 2001 in de Wijk als zelfstandig notaris. Het werkgebied van Stotijn notariaat & mediation strekt zich uit over een groot deel van Zuidwest Drenthe. Wanneer je een huis koopt in Hoogeveen en een hypotheekakte nodig hebt, dan is Stotijn notariaat een uitstekende optie om dit voor je te regelen. Johan Stotijn houdt met enige regelmaat lezingen over diverse notariële onderwerpen in Hoogeveen en omstreken.

Bij Stotijn notariaat & mediation kun je belangrijke zaken rond leven, wonen, werken, relaties, kinderen, ondernemen en rond het einde van leven regelen. Zo kunnen veel dingen formeel worden vastgelegd, waardoor er geen onzekerheid of onduidelijkheid kan bestaan rond rechtsgeldigheid en rechtszekerheid met betrekking tot afspraken tussen partijen onderling.

Je kunt op een van onze kantoren in de Wijk of Ruinerwold terecht voor het schriftelijk laten vastleggen van afspraken rond trouwen, samenwonen of geregistreerd partnerschap. Of over het kopen of verkopen van een woning. Ook schenkingen, erfenissen en nalatenschappen zijn een belangrijk element binnen onze dienstverlening, evenals thema’s als wilsbekwaamheid en een levenstestament. En niet te vergeten het formaliseren van afspraken rond ondernemerschap of het oprichten van organisaties als verenigingen en stichtingen. Voor ons zijn het alledaagse thema’s maar telkens weer boeiend en een uitdaging, omdat ieder mens anders is.

Op deze pagina:

Even voorstellen

Johan Stotijn is werkzaam als notaris in De Wijk sinds 2001. Op 1 augustus 2017 is Rosalie van den Berg als kandidaat-notaris in dienst getreden. Vanaf 1 januari 2018 is Rik de Jonge ook als kandidaat-notaris werkzaam bij Stotijn Notariaat. Naast Rosalie en Rik werken er nog zo'n 7 andere medewerkers binnen het kantoor, van de receptie tot aan de boekhouding. Het hele team werkt met veel plezier aan verschillende dossiers binnen het ondernemingsrecht, het onroerend goedrecht en het personen- en familierecht. Samen gaan ze geen uitdaging uit de weg en denken zij niet in problemen, maar in oplossingen. Binnen het kantoor heeft ieder zijn/haar eigen specialisatie, maar daarnaast worden alle medewerkers zo breed mogelijk opgeleid, waardoor iedereen binnen de verschillende rechtsgebieden inzetbaar is.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!


Laat dit veld hieronder leeg:

Hoogeveen en Stotijn

Hoewel niet in Hoogeveen gevestigd, is Stotijn notariaat & mediation hier wel actief met bijvoorbeeld het geven van gratis toegankelijke lezingen en is het notariskantoor ook actief in de lokale media. Vanaf het begin hebben we hier veel klanten. Dat komt mede vanwege het feit dat Johan Stotijn in Hoogeveen opgroeide en daar een aantal jaren kandidaat notaris is geweest, waardoor hij hier een groot netwerk opbouwde.

Ons werkgebied en Hoogeveen

Woon je in de gemeente Hoogeveen en je hebt vragen over een van deze belangrijke thema’s, dan hopen we dat je contact met ons opneemt voor vrijblijvend advies of voor een afspraak. Stotijn notariaat & mediation is bekend van de slogan ‘Úw notaris in de regio, Waarvan akte!’ en die wordt zeker in Hoogeveen en omstreken uitgebreid gecommuniceerd. Het is een belangrijk en interessant werkgebied voor ons vanwege de vele connecties die notaris Johan Stotijn en kandidaat-notaris Rik de Jonge hier hebben.

In Hoogeveen zijn de woonwijken Trasselt en Erflanden erg in trek. Ook is het recreatiegebied Nijstad volop in ontwikkeling en worden er in diverse wijken en dorpskernen binnen de gemeente kavels aangeboden voor nieuwbouw. Ook voor Hoogeveen geldt, dat de woningmarkt de laatste tijd behoorlijk is aangetrokken en dat er veel vraag is naar courante woningen. Heb jij een woning op het oog of ga je zelfs een woning kopen? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvende offerte of voor advies.

De Wijk is ligt op nog geen 15 kilometer van Hoogeveen en is te bereiken via de A28 of via een landelijke route door Zuidwolde.

Ook voor vragen en advies over testamenten, huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingscontract of bijvoorbeeld het oprichten van een BV.Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus