Notaris voor Hoogeveen

Waarvoor gaat u allemaal naar de notaris? En waarom zou u, wanneer u in Hoogeveen woont, dan kiezen voor Stotijn notariaat en mediation?

Onderzoek wijst uit dat mensen in eerste instantie afgaan op alleen een tarief. Dat kan bij sommige aanbieders verrassend laag lijken. Terwijl er dan achteraf toch nog extra kosten worden berekend. Bij ons krijgt u een tarief, zonder verborgen extra kosten en weet u vóóraf waar u aan toe bent. Stotijn notariaat & mediation, uw notaris in de regio Hoogeveen, De Wolden, Meppel. Waarvan akte!
Wat onderscheidt Stotijn Notariaat van andere notariskantoren (uit de regio)?

  • Onze juristen hebben ruim 30 jaar ervaring

  • We geven regelmatig lezingen voor bedrijven en particulieren

  • U profiteert van de extra kennis die we in huis hebben. Naast uw notaris in de regio is Johan Stotijn tevens fiscalist.

  • Eén van de kandidaat-notarissen publiceert regelmatig in vakliteratuur en verricht promotieonderzoek, wat extra kennis oplevert.
  • We hebben een hecht team van medewerkers. Voor u betekent dat een vast aanspreekpunt.

  • we bieden op maandag een avondopenstelling buiten reguliere kantooruren

  • waarvan akte!
Wij leggen graag uit waarom onze slogan al ruim twintig jaar ‘Altijd Scherp!’ is.

Dat heeft onder meer te maken met het haviksoog dat u in veel van onze uitingen terugziet. Dat symboliseert onze focus op uw belangen, op alle wet- en regelgeving én op het feit dat we scherpe tarieven hanteren voor onze diensten. Tussenkomst van een notaris is nodig wanneer er zaken officieel moeten worden vastgelegd, waarmee er bindende duidelijkheid is voor partijen.

Dat we alles goed voor u regelen, dat er oprechte betrokkenheid is bij uw persoonlijke situatie, dat we concreet zijn in ons advies, duidelijk in onze uitleg en checken of alles goed is begrepen, dat mag als vanzelfsprekend worden beschouwd. Als kantoor nemen we een actieve, maatschappelijk betrokken houding aan.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:

Klanten zijn trouw aan Stotijn notariaat & mediation

Het is niet alleen in Hoogeveen dat Stotijn notariaat & mediation een goede naam heeft. Klanten door heel Nederland maken gebruik van onze kennis en kunde.

We maken het geregeld mee, dat wanneer klanten verhuizen naar buiten ons werkgebied, zij toch trouw blijven aan ons kantoor. Waar het voor de hand zou liggen om een notariskantoor te kiezen in hun nieuwe woon- of vestigingsplaats of daar in de buurt, blijven mensen vertrouwen op de kennis, kunde en de klantbenadering die wij hen als kantoor bieden.

Ook mogen wij regelmatig nieuwe klanten uit andere delen van het land tot onze klantenkring rekenen, omdat zij bewust de keuze maken voor Stotijn notariaat & mediation vanwege onze kennis en expertise. Feitelijk is ons werk kennis verkopen door vertrouwen te wekken. Hoe meer kennis je in huis hebt, hoe beter het advies aan de klant. Een win-win-situatie voor alle partijen!

Offerte aanvragen Hoogeveen

U woont in Hoogeveen, maar u vindt toch ons kantoor  terwijl u naar een notaris zoekt. Op deze website vraagt u gemakkelijk een offerte aan voor ongeacht welke notariële dienst. Maar een ‘kale prijs’ afgeven is vaak lastig, omdat wij toch meestal details van u zullen moeten weten om u optimaal van dienst te zijn voor de beste prijs. U wilt immers vooraf duidelijk weten waar u aan toe bent. Vult u dus alstublieft het offerteformulier in en wij nemen contact met u op. Het is duidelijk dat er op het notariskantoor van Stotijn notariaat & mediation wordt gewerkt met plezier en vanuit oprechte betrokkenheid bij de klant. Dat is al ruim twee decennia bekend in Hoogeveen en wijde omgeving. Die notaris bij wie, ‘waarvan akte!’, al jaren duidelijk is, dat ze het verschil voor u maken met concreet advies en dat ze altijd scherp zijn!

Actief in de omgeving van Hoogeveen

Samen met kandidaat-notarissen Rik de Jonge (uit Hoogeveen) en Rosalie van den Berg blijft notaris Johan Stotijn de schouders zetten onder het verder bouwen aan de missie, om op een open en toegankelijke manier uitleg te geven aan hun werk. Je moet op een laagdrempelige manier duidelijk kunnen maken waarom een hypotheek juridisch goed moet worden vastgelegd, waarom een (levens)testament of een samenlevingscontract meerwaarde heeft. Ook leggen we graag uit, dat wat de wet regelt in het kader van het huwelijksvermogensrecht tekort schiet, dan wel te wensen over laat. Daardoor blijken huwelijkse voorwaarden toch vaak wenselijk te zijn. Ook maken we duidelijk inzichtelijk hoe een samengesteld gezin alles goed regelt voor de (eigen) kinderen.

Een notariële akte kan veel betekenen voor uw rechtszekerheid en voor het beschermen van uw bezit! Een huis kan niet zomaar onderhands worden verkocht zonder tussenkomst van een notaris. Met een notariële akte van Stotijn notariaat & mediation staat u in alle opzichten juridisch sterker.


Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus