Notaris voor Hoogeveen

Hoogeveen is voor notaris Johan Stotijn een belangrijk werkgebied. Zijn kantoor is weliswaar gevestigd in de Wijk, maar dat is wel vlakbij Hoogeveen. Johan werkte wel als kandidaat-notaris in Hoogeveen voordat hij voor zichzelf startte als notaris. Dat was in 2001 toen hij zich vestigde in de Wijk als zelfstandig notaris. Vanwege zijn grote netwerk kiezen veel mensen uit de gemeente Hoogeveen ervoor om hun hypotheekakte of testament bij Stotijn notariaat te regelen. Om het netwerk in stand te houden en uit te breiden. houdt Johan Stotijn met enige regelmaat lezingen over diverse notariële onderwerpen in Hoogeveen en omstreken. 

Gaat u wonen in Hoogeveen en/of een hypotheek afsluiten of oversluiten? Informeer dan zeker ook bij Stotijn notariaat & mediation. Dichtbij, met kantoren in de Wijk en Ruinerwold. Vanaf de start wist Stotijn zich te onderscheiden vanwege zijn persoonlijke benadering in combinatie met goed advies en scherpe tarieven en geniet hij ook via Hoogeveense media veel bekendheid met de slogan: 'Uw notaris in de regio, waarvan akte!' 

Ook voor vragen en advies over testamentenhuwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden, een samenlevingscontract of bijvoorbeeld het oprichten van een BV

Notaris voor Hoogeveen, waarvan akte!

Dichtbij Hoogeveen

Al ruim 15 jaar staat Stotijn notariaat ook in Hoogeveen bekend als ‘Úw notaris in de regio, waarvan akte!’ De slogan waarmee Stotijn notariaat & mediation een vertrouwde naam is geworden in Zuidwest Drenthe. Hoewel niet in Hoogeveen gevestigd, is Stotijn notariaat & mediation hier wel actief met bijvoorbeeld het geven van gratis toegankelijke lezingen.

Wij delen graag onze kennis over diverse notariële zaken met een groot publiek in Hoogeveen en wijde regio, omdat we hier van oudsher veel klanten hebben. Dat komt mede vanwege het feit dat Johan Stotijn in Hoogeveen opgroeide en daar een aantal jaren kandidaat notaris is geweest, waardoor hij hier een groot netwerk opbouwde.

Toen er echter de mogelijkheid ontstond om zich op nog geen 15 kilometer van Hoogeveen te vestigen in de Wijk, presenteerde hij zich in de wijde als dé notaris voor familierecht en voor bedrijven. Woont u in de gemeente Hoogeveen en wilt u gaan samenwonen, trouwen of kiest u voor geregistreerd partnerschap of bent u ondernemer en wilt u bijvoorbeeld een BV oprichten, neemt u dan contact op met Stotijn notariaat & mediation.

Ook in de omgeving van Hoogeveen

Notaris Johan Stotijn komt uit Hoogeveen en ging daar naar het Menso Alting College. Voor het publiek uit Hoogeveen en ook uit omliggende dorpen als Hollandscheveld, Elim, of Noordscheschut verzorgt en verzorgde hij lezingen over diverse notariële onderwerpen.  

De Wijk is vanuit de gemeente Hoogeveen gemakkelijk te bereiken via de A28 of via een landelijke route door Zuidwolde en Veeningen.

Notaris en v.v. de Weide

Notaris Johan Stotijn is bekend als 'doelverdediger' bij v.v. de Weide. Als clubnotaris behartigt en verdedigt hij de notariële belangen van de club en haar leden. 

Hoogeveen en omgeving kiezen voor Stotijn notariaat & mediation

Zoekt u een notaris en woont u of bent u gevestigd in Hoogeveen en heeft u vragen m.b.t. bijvoorbeeld een hypotheekakte, erfrecht, echtscheiding of een testament? Bij Stotijn notariaat & mediation helpen we u graag verder en beantwoorden wij al uw vragen op notarieel gebied.

Vrijblijvende offerte?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.


Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus