Úw notaris voor Koekange

Woont u in Koekange of bent u hier gevestigd met uw bedrijf, denk dan ook eens aan Stotijn notariaat & mediation in de Wijk. U bent vanuit Koekange ook zo op kantoor van notaris Johan Stotijn. Hij bedient veel tevreden klanten in Koekange en omgeving. De dynamische en laagdrempelige dienstverlening en de persoonlijke benadering van dit bekende notariskantoor vormen hiervoor de basis . 'Doe maar gewoon, wees wie je bent en doe wat je belooft', dat is het credo van Johan Stotijn vanaf het begin van zijn ondernemerschap.

Notaris Stotijn altijd scherp!

Notaris Johan Stotijn is u graag behulpzaam en geeft u een optimaal advies bij o.a. het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, het overschrijven van huizen, het maken van testamenten en levenstestamenten, het maken van huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden et cetera. Stotijn notariaat & mediation doet u het beste aanbod. Perfecte dienstverlening tegen een scherp tarief. Niet voor niets hanteren wij de pay-off 'Altijd Scherp!' in diverse advertenties die u van onze organisatie tegenkomt.

Notaris goed bekend in Koekange

Koekange is een landelijk gelegen dorp in de gemeente De Wolden Rondom Koekange ziet u veel weidelandschap met de hier zo kenmerkende strokenverkaveling. Koekange is een gezellig, landelijk Drents dorp met karakteristieke bebouwing. Van oorsprong is Koekange een lintdorp, maar na de 2e Wereldoorlog is er een echte dorpskern ontstaan. Koekange was een zekere nederzetting in het Echtenerveen en wordt voor het eerst genoemd in het jaar 1290. De verveningsarbeid was zwaar en om dit enigszins te verbloemen werd de nederzetting door de ontginners Koekange genoemd, wat zoveel betekende als Luilekkerland (Pays de Cocagne, in het Middelnederlands Cockaengen).

Ook in Koekange en omgeving is de kreet slogan 'Stotijn notariaat & mediation, Úw notaris in de regio. Waarvan akte!' een begrip. Wij treden op actieve wijze naar buiten en organiseren lezingen met uiteenlopende thema's rond actuele onderwerpen. Zo hebben wij de laatste jaren in de Wijk, in Hoogeveen en in Meppel lezingen gehouden over bijvoorbeeld schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en testamenten.

In de Wolder Courant die in Koekange e.o. wordt verspreid, adverteren wij met regelmaat om onder de aandacht te brengen dat we actief zijn met alle diensten waarbij een notaris betrokken kan zijn. Ook organiseren wij van tijd tot tijd lezingen in de Wijk, Hoogeveen en Meppel over verschillende thema's als schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en vermogen en testamenten.

Koekange (ca. 2500 inwoners) behoort tot de gemeente De Wolden. De gemeente telt zo'n 24.000 inwoners. Een steeds groter aantal van hen maakt gebruik van en waardeert de dienstverlening van Stotijn notariaat & mediation.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus