Úw Notaris in de regio Meppel

Meppel is bekend werkgebied voor notaris Johan Stotijn in de Wijk. Meppel ligt op steenworp afstand van de Wijk. Om  klanten uit een grotere regio te bedienen, opende Stotijn notariaat & mediation ook een bijkantoor in Ruinerwold. Beide prachtige dorpen liggen in de plattelandsregio rond de gemeente Meppel.

Voor bijvoorbeeld een hypotheek, testament, huwelijkse voorwaarden en oprichting van een BV, komen klanten uit Meppel en omgeving naar Stotijn notariaat & mediation, vanwege de laagdrempelige en persoonlijke klantbenadering. Stotijn notariaat & mediation onderscheidt zich ook door het geven van lezingen over uiteenlopende notariële onderwerpen. De combinatie van grote vakbekwaamheid en scherpe tarieven, maken Stotijn notariaat tot een populair notariskantoor. 

Niet voor niets is de 'pay-off' in de uitingen van dit notariskantoor 'Altijd Scherp!'

Úw notaris dichtbij Meppel, waarvan akte!

Ook wanneer u gaat samenwonen, trouwen of scheidenis tussenkomst van een notaris verstandig en in sommige gevallen noodzakelijk. Dat geldt ook bij testament en nalatenschap, een bedrijf starten of overnemen of bij mediation.

Stotijn notariaat & mediation is een betrokken notariskantoor voor publiek uit een wijde regio. Wij zijn er voor particulieren, verenigingen en ondernemers in de gemeenten Meppel, De Wolden, Hoogeveen en Westerveld. Vanwege een sterke verbondenheid met het platteland en de 'doe-maar-gewoonmentaliteit', weet het publiek uit dorpen als Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Koekange, Nijeveen, Ruinen het kantoor van Stotijn notariaat & mediation in de Wijk goed te vinden. In Ruinerwold vindt u ons servicekantoor aan de Westerweiden 29 (Industrieterrein Hoge Akkers) om de dienstverlening wat centraler in ons werkgebied te brengen. We zitten dus dicht bij onze klanten in Zuidwest-Drenthe.

Notaris voor Meppel, waarvan akte!

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!
Laat dit veld hieronder leeg:

Meppel en omgeving kiezen voor Stotijn notariaat & mediation

De gemeente Meppel telt om en nabij 33.000 inwoners, bron: CBS (2014). Het is de kleinste gemeente in Drenthe, maar misschien wel de mooiste. Een gemeente waar het prettig wonen, werken en leven is. Klanten van Stotijn notariaat & mediation die wonen of die zijn gevestigd in Meppel, zijn in zo'n 10 minuten op ons kantoor in de Wijk.

De klanten van Stotijn notariaat & mediation waarderen onze werkwijze. Wij verstaan de kunst van een persoonlijke en laagdrempelige benadering door onze kennis op open en begrijpelijke wijze uit te leggen aan onze klanten. Ondanks het feit dat het vak van notaris een ambt is en een ambacht blijft, heeft Stotijn notariaat & mediation het vak ontdaan van een stoffig of statig imago. Dat doen wij door op een aansprekende en onderscheidende manier in beeld te komen bij onze doelgroepen (particulieren, ondernemers, verenigingen, stichtingen).


Ook in Meppel en omstreken is de naamsbekendheid van Stotijn notariaat & mediation groot. Dat komt in eerste instantie door op een open en laagdrempelige manier te communiceren met onze klanten en door goed werk te leveren. Ook de aansprekende advertenties in lokale media dragen hier aan bij. Ze zijn herkenbaar door steevast de slogan ‘Stotijn notariaat & mediation, úw notaris in de regio. Waarvan akte!' te propageren. Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus