Úw notaris voor Nijeveen

Woont u in Nijeveen, dichtbij Meppel, of bent u hier gevestigd met uw bedrijf, dan is Stotijn notariaat & mediation in de Wijk en en Ruinerwold vast en zeker bekend. Vanuit Nijeveen zit u ook zo om tafel met notaris Johan Stotijn in de Wijk. Hij bedient veel tevreden klanten uit de omgeving van Meppel (zoals Nijeveen) en omgeving. De dynamische en laagdrempelige dienstverlening en de persoonlijke benadering van Stotijn notariaat & mediation vormen hiervoor de basis . 'Doe maar gewoon, wees wie je bent en doe wat je belooft', dat is het credo van Johan Stotijn vanaf het begin van zijn ondernemerschap. 'Wij bieden u optimaal advies bij o.a. huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, mediation etc.

Notaris voor Nijeveen, waarvan akte!

Nijeveen en de notaris

De naam Stotijn notariaat & mediation is ook in Nijeveen en omstreken welbekend. In de Meppeler Courant en in de Nieuwe Meppeler huis aan huiscourant, die ook in Nijeveen worden verspreid, verschijnen met regelmaat advertenties van Stotijn notarissen & mediators. De slogan 'Stotijn notariaat & mediation, Úw notaris in de regio. Waarvan akte!', is ook bij een groot publiek in Nijeveen in beeld. 'Wij treden wij op actieve wijze naar buiten en organiseren lezingen met uiteenlopende thema's rond actuele onderwerpen', vertelt Johan Stotijn. 'Zo hebben wij de laatste jaren in de Wijk, in Hoogeveen en in Meppel lezingen gehouden over bijvoorbeeld schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en testamenten.

Heeft u vragen over bijvoorbeeld samenwonen, trouwen, scheiden, mediation, voogdij, testamenten en nalatenschappen of bijvoorbeeld het starten van een eigen bedrijf? Stotijn notarissen & mediators geeft met genoegen heldere uitleg over alle zaken waar een notaris aan te pas komt en helpt u graag verder. Wij doen u het beste aanbod met een perfecte dienstverlening tegen een scherp tarief. Niet voor niets hanteren wij dan ook de pay-off 'Altijd Scherp!' in al onze advertenties.

Nijeveen is mooi gelegen, te midden van de natuur en dichtbij Meppel en Giethoorn. Tot aan de gemeentelijke herindeling was Nijeveen een zelfstandige gemeente met de dorpen Kolderveen, Kolderveense Bovenboer en Nijeveense Bovenboer. Vanaf 1998 behoort Nijeveen tot de gemeente Meppel. Tussen Nijeveen en Meppel is de wijk Nieuwveense Landen gepland, waar inmiddels al tientallen woningen zijn gerealiseerd. Wilt u hier een woning kopen en heeft u een notaris nodig? U bent van harte welkom bij Stotijn notariaat & mediation in de Wijk!

Nijeveen en de route naar úw notaris

Nijeveen (ca. 3700 inwoners) behoort sinds de gemeentelijke herindeling tot Meppel en ligt in de buurt van de Wijk. Qua oppervlakte (25 km2) vormt Nijeveen bijna de helft van de gemeente Meppel (58km2). Binnen 10 autominuten bent u bij Stotijn notariaat & mediation op kantoor aan het Burgemeester Veenhovenplein 1 in de Wijk. Ook kunt u (uitsluitend op afspraak) op ons bijkantoor in Ruinerwold terecht.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus