Stotijn notariaat & mediation ook gevestigd in Ruinen

Sinds medio 2021 participeert Stotijn notariaat & mediation in Het Nieuwe Raedthuys in Ruinen. Samen met vijf andere ondernemers op het gebied van financiële en juridische dienstverlening is Het Nieuwe Raedthuys gevestigd in ’t Olde Gemeentehuus, aan de Brink 19A, in Ruinen. Waar de trend over het algemeen centralisatie is, is het voor Johan Stotijn juist van belang om onder de mensen te blijven. Hij komt graag naar zijn klanten toe en die aanpak wordt gewaardeerd, zoals ook blijkt uit de ervaringen in Ruinerwold, waar Stotijn notariaat & mediation inmiddels vier jaar zitting houdt in het voormalige gemeentehuis. Je service dichterbij de mensen brengen, dat wordt op prijs gesteld. In 1993 begon Stotijn als kandidaat-notaris in Staphorst en na ook in Hoogeveen en Meppel als kandidaat-notaris te hebben gewerkt, vestigde hij zich in 2001 in de Wijk als notaris. Ook daar begon het allemaal in het eerste gemeentehuis van de Wijk, waarna Stotijn een kleine twee jaar later verhuisde naar het latere gemeentehuis aan de Dorpsstraat in de Wijk.


In de Wijk is onze hoofdvestiging gevestigd aan het Burgemeester Veenhovenplein 1, waar decennialang restaurant en zalencentrum ‘Het Oude Hogenkamp’ was gevestigd. De Wijk is ideaal gelegen, dichtbij Meppel en Hoogeveen. Veel klanten uit de wijde regio weten ons te vinden. Maar in Ruinen deed zich nu ook de kans voor om een dependance te openen, waar klanten terecht kunnen. 


Routebeschrijving en parkeren

Wanneer u ons in Ruinen bezoekt, kunt u uw auto het beste parkeren op het parkeerterrein bij de Coop. Vervolgens loopt u (met de Coop links schuin achter u) door de steeg naar De Brink, richting de restaurants. Een van de ingangen van "Het Nieuwe Raedthuys" is via het bordes.

Woont u in Ruinen of bent u hier gevestigd met uw bedrijf en zoekt u een notaris? Stotijn notariaat & mediation heeft in Ruinen en omgeving een grote klantenkring opgebouwd. Is het voor u niet mogelijk om zelf naar ons kantoor te komen, dan komen wij desgewenst naar ú toe.

Onze persoonlijke benadering en laagdrempelige dienstverlening komen voort uit een mentaliteit van 'Doe gewoon, wees wie je bent en maak waar wat je belooft'. Die nuchtere houding wordt zeer gewaardeerd in Ruinen en omgeving en past ook echt bij wie wij zijn. Stotijn notariaat & mediation geeft u perfect advies voor een scherpe prijs. 

Notaris in Ruinen, waarvan akte!

Contactgegevens

Bezoekadres:
Brink 19A
7961 AE Ruinen
Contactgegevens:

Emailadres:info@stotijnnotariaat.nl
Telefoon:0522 - 440 473

Openingstijden:


Dinsdagmiddag:van 13:00 tot 17:00 uur
Donderdagmiddag:  van 13:00 tot 17:00 uur


Klik hier om uw route te plannen

Ruinen en úw notaris in de regio

In de Wolder Courant adverteren wij regelmatig met opvallende advertenties waarin wij onze dienstverlening aanprijzen onder de slogan 'Stotijn notariaat & mediation, Úw notaris in de regio…, Waarvan akte!' Daarmee benadrukken wij onze dienstverlening in de wijde regio rond Meppel en de Wijk. Als kantoor dat op actieve wijze naar buiten treedt, organiseren wij lezingen met uiteenlopende thema's rond actuele onderwerpen. Zo hebben wij de laatste jaren in de Wijk, in Hoogeveen en in Meppel lezingen gehouden over bijvoorbeeld schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en testamenten.

Notaris voor Ruinen en omgeving

Ruinen behoort zoals gezegd tot de gemeente De Wolden. Deze gemeente telt vele kleinere dorpen, buurtschappen en kernen, zoals Alteveer, Anholt, Ansen, Armweide, Bazuin, Benderse, Berghuizen, Blijdenstein, Bloemberg, Braamberg (deels), Buitenhuizen, Bultinge, De Stapel, De Stuw, De Tippe, Dickninge, Dijkhuizen, Drogt, Drogteropslagen, Dunningen, Echten, Eemten, Engeland, Eursinge, Fort, Gijsselte, Haakswold, Haalweide, Hees, Hoge Linthorst, Kerkenveld, Koekange, Koekangerveld, Kraloo, Leeuwte, Linde, Lubbinge, Lunssloten, Middelveen, Nolde, Oldenhave, Oosteinde, Oosterwijk, Oshaar, Oud Veeningen, Paardelanden, Pieperij, Rheebruggen, Ruinen, Ruinerwold, Schottershuizen, Schrapveen, Steenbergen, Struikberg, Ten Arlo, Veeningen, Vuile Riete, Weerwille, Wemmenhove, de Wijk, Witteveen en Zuidwolde. Stotijn notariaat & mediation is zeer bekend in deze prachtige gemeente, temeer omdat hun karakteristieke kantoor is gevestigd in de Wijk.

Úw notaris actief in Ruinen e.o.

Het Drentse brinkdorp Ruinen (gemeente De Wolden) telt zo'n 2750 inwoners en ligt aan de rand van het idyllische Nationaal Park Dwingelderveld en biedt bewoners en bezoekers op het gebied van winkels, horeca, campings, bungalows en hotels. Ruinen is een levendig dorp waar 'NOABERSCHAP' nog steeds leeft. Activiteiten worden het hele jaar door georganiseerd door een actieve middenstand en vele vrijwilligers. Kenmerkend voor Ruinen is natuurlijk de brink met de Mariakerk en de vele karakteristieke boerderijen. In de bossen en heide rondom Ruinen treft u de schaapherder met zijn kudde. De dorpen Ansen en Echten liggen dichtbij en bieden eveneens veel natuurschoon.Úw notaris in de regio, is nadrukkelijk actief in Ruinen en omgeving door te adverteren in het Ruunder Waopen en door lezingen te organiseren voor het publiek uit Ruinen en Ruinerwold.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus