Stotijn notariaat & mediation Ruinerwold

Bij Stotijn notariaat & mediation kunt u elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur terecht en iedere vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. Notaris Johan Stotijn en zijn team willen het publiek in Ruinerwold e.o. dichter bij huis kunnen bedienen.

Het kantoor van Stotijn notariaat & mediation is gevestigd aan de Westerweiden 29 op Industrieterrein de Hoge Akkers in Ruinerwold. Hier is ook Koffievoordeel (de voordeligste koffiewinkel van Nederland) gevestigd. 'Dus ook met de koffie die we onze klanten serveren, is het dik in orde,' aldus Stotijn. 'Veel van onze klanten komen uit Ruinerwold en omgeving. Men vindt het niet erg om hiervoor naar onze (hoofd)vestiging in de Wijk te rijden, maar we vingen zo nu en dan geluiden op, dat men het ook fijn zou vinden in Ruinerwold zelf bij ons terecht te kunnen.

Het kantoor zal tijdens de openingsuren afwisselend worden 'bemand' door notaris Johan Stotijn tezamen met Saskia de Vries (notarisklerk). Wanneer Johan Stotijn zelf niet aanwezig is, zal hij worden vervangen door Eric Wessels (kandidaat notaris).

Op de andere dagen van de week bent u natuurlijk van harte welkom op ons kantoor in de Wijk. Mocht de drukte op de nieuwe vestiging daartoe aanleiding geven, dan kan het aantal dagdelen altijd worden uitgebreid. 

Wij zijn u graag van dienst en geven advies bij o.a. huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, (levens)testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, oprichten van een BV, stichting, vereniging etc. U bent van harte welkom!

Úw notaris voor Ruinerwold

Voor wie in Ruinerwold woont of voor wie hier is gevestigd met zijn of haar bedrijf, is de naam Stotijn notariaat & mediation vast en zeker bekend. Onze persoonlijke benadering en laagdrempelige dienstverlening is goed bekend in Ruinerwold en omgeving. Ons credo 'Doe maar gewoon, wees wie je bent en doe wat je belooft' draagt daar zeker aan bij. Wij zijn u graag van dienst en geven advies bij o.a. huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, mediation etc.

Notaris Stotijn legt het graag vast voor Ruinerwold

Stotijn notariaat adverteert regelmatig in nieuwsblad 'Op 't Wold' waarin ook redactionele bijdragen uit de notariële praktijk worden geplaatst. Daarnaast komt u onze advertenties ook tegen in de Wolder Courant, in de Meppeler Courant en de Nieuwe Meppeler courant, die ook in Ruinerwold worden verspreid.

De slogan 'Stotijn notariaat & mediation, 'Úw notaris in de regio. Waarvan akte!', komt in al onze advertenties terug en is dan ook bij een groot publiek in Ruinerwold in beeld. Wij treden op actieve wijze naar buiten en organiseren lezingen met uiteenlopende thema's rond actuele onderwerpen. Zo hebben wij de laatste jaren in de Wijk, Hoogeveen en Meppel e.o. lezingen gehouden over bijvoorbeeld schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en testamenten.

Als notaris leggen wij essentiële juridische zaken voor u vast. Heeft u vragen over bijvoorbeeld samenwonen, trouwen, scheiden, mediation, voogdij, testamenten en nalatenschappen of bijvoorbeeld het starten van een eigen bedrijf? Stotijn notariaat & mediation geeft met genoegen heldere uitleg over alle zaken waar een notaris aan te pas komt en helpt u graag verder. Stotijn notariaat & mediation doet u het beste aanbod. Wij bieden perfecte dienstverlening tegen een scherp tarief. Niet voor niets hanteren wij dan ook de pay-off 'Altijd Scherp!' in al onze advertenties.

Ruinerwold en notariskantoor Stotijn

Ruinerwold is een mooi Drents dorp gelegen in de plattelandsgemeente De Wolden. Het gebied is één van de oudste veenkoloniale gebieden van Drenthe. Ruinerwold ligt tussen Meppel en Ruinen en dus dichtbij Nationaal Park Dwingelderveld met de vele mooie fiets- en wandelroutes. Wel bekend is ook Museumboerderij 'De Karstenhoeve'. Een Drentse boerderij uit 1600 die grotendeels nog in originele staat verkeert. Ook de jaarlijkse Oldtimerdag in Ruinerwold (het grootste openlucht oldtimerevenement van Noord Nederland) is vermaard en wordt ieder jaar in augustus georganiseerd.

Vrijblijvende offerte?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.


Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus