Stotijn notariaat & mediation Ruinerwold

Tot 1 mei 2022 hadden wij een vestiging of bijkantoor in het voormalige gemeentehuis in Ruinerwold. Omdat de eigenaar heeft besloten om het pand geschikt te maken voor particuliere bewoning, is het huurcontract opgezegd. Wij hebben daarop besloten om onze dienstverlening aan de bewoners van Ruinerwold en omstreken voort te zetten via onze hoofdvestiging in de Wijk aan het Burgemeester Veenhovenplein 1 en via ons bijkantoor in Ruinen aan de Brink 19A.

Onze dienstverlening wordt als zeer prettig en laagdrempelig ervaren. Wij zijn u graag van dienst en geven advies bij o.a.:

huwelijkse voorwaarden
partnerschapsvoorwaarden
het maken van (levens)testamenten 
het afwikkelen van nalatenschappen
het passeren van overdrachten van woningen, bedrijfsgebouwen en winkelpanden
het passeren van hypotheekaktes
de oprichting van een BV, stichting, vereniging etc.


U bent van harte welkom!

Úw notaris voor Ruinerwold

Voor wie in Ruinerwold woont of voor wie hier is gevestigd met zijn of haar bedrijf, is de naam Stotijn notariaat & mediation vast en zeker bekend. Onze persoonlijke benadering en laagdrempelige dienstverlening is goed bekend in Ruinerwold en omgeving. Ons credo 'Doe maar gewoon, wees wie je bent en doe wat je belooft' draagt daar zeker aan bij. Wij zijn u graag van dienst en geven advies bij o.a. huwelijkse voorwaarden, partnerschapsvoorwaarden, testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen, het passeren van hypotheekaktes, mediation etc.

Notaris Stotijn legt het graag vast voor Ruinerwold

Stotijn notariaat adverteert regelmatig in nieuwsblad 'Op 't Wold' waarin ook redactionele bijdragen uit de notariële praktijk worden geplaatst. Daarnaast komt u onze advertenties ook tegen in de Wolder Courant, in de Meppeler Courant en de Nieuwe Meppeler courant, die ook in Ruinerwold worden verspreid.

De slogan 'Stotijn notariaat & mediation, 'Úw notaris in de regio. Waarvan akte!', passen wij toe in al onze advertenties en andere uitingen. Niet voor niets zijn wij goed bekend bij een groot publiek in Ruinerwold en omgeving. Wij treden op actieve wijze naar buiten en organiseren lezingen met uiteenlopende thema's rond actuele onderwerpen. Zo hebben wij in de Wijk, Hoogeveen en Meppel e.o. lezingen gehouden over bijvoorbeeld schenkingen, volmacht en levenstestament, AWBZ-perikelen en testamenten.

Als notaris leggen wij essentiële juridische zaken voor u vast. Heeft u vragen over bijvoorbeeld samenwonen, trouwen, scheiden, mediation, voogdij, testamenten en nalatenschappen of bijvoorbeeld het starten van een eigen bedrijf? Stotijn notariaat & mediation geeft met genoegen heldere uitleg over alle zaken waar een notaris aan te pas komt en helpt u graag verder. Stotijn notariaat & mediation doet u het beste aanbod. Wij bieden perfecte dienstverlening tegen een scherp tarief. Niet voor niets hanteren wij dan ook de pay-off 'Altijd Scherp!' in al onze advertenties.

Ruinerwold en notariskantoor Stotijn

Ruinerwold is een mooi Drents dorp gelegen in de plattelandsgemeente De Wolden. Het gebied is één van de oudste veenkoloniale gebieden van Drenthe. Ruinerwold ligt tussen Meppel en Ruinen en dus dichtbij Nationaal Park Dwingelderveld met de vele mooie fiets- en wandelroutes. Wel bekend is ook Museumboerderij 'De Karstenhoeve'. Een Drentse boerderij uit 1600 die grotendeels nog in originele staat verkeert. Ook de jaarlijkse Oldtimerdag in Ruinerwold (het grootste openlucht oldtimerevenement van Noord Nederland) is vermaard en wordt ieder jaar in augustus georganiseerd.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus