Úw notaris voor Westerveld

Bent u op zoek naar een notaris voor Westerveld, dan bent u nu op de website die u aan het juiste adres brengt bij Stotijn notariaat in de Wijk. Heeft u vragen over bijvoorbeeld trouwen, samenwonen, scheiden, nalatenschap, testament of andere notariële zaken? Stotijn notariaat & mediation helpt u graag verder en geeft graag antwoord op uw vragen.

Woont u in de gemeente Westerveld en wilt u een woning kopen, een hypotheek sluiten, samenwonen of trouwen of wilt u hier een bedrijf starten of overnemen? Raadpleeg dan, en voor alle andere zaken waarbij de tussenkomst van een notaris nodig is, ons kantoor in de Wijk. Deskundig en laagdrempelig advies altijd dichtbij.

Úw notaris voor Westerveld en omstreken

De gemeente Westerveld ligt in het mooie Zuidwest-Drenthe en is een karakteristieke plattelandsgemeente. Met een oppervlakte van 28.300 hectare en ruim 19.000 inwoners, kunnen we stellen dat Westerveld de dunstbevolkte gemeente inDrenthe is. Vanuit het notarisvak ken ik deze gemeente erg goed. Stotijn notariaat & mediation heeft veel cliënten in Havelte, Diever, Dwingeloo, Uffelte en de andere kernen van Westerveld. Vooral de "doe maar gewoon" houding van notaris Johan Stotijn, spreekt de mensen aan. Wij zijn beiden goed bekend in de gemeente Westerveld.

Westerveld biedt ruimte aan twee schitterende Nationale Parken: het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold. De uitgestrekte bossen, zandverstuivingen en heidevelden met hun vennen en rijke flora en fauna zijn uniek in Europa. Daarnaast kent Westerveld het uitgestrekte natuurterrein het Holtingerveld.

Bent u op zoek naar een notaris in Westerveld, denk dan eens aan Stotijn notariaat & mediation in de Wijk. Heeft u vragen over bijvoorbeeld trouwen, samenwonen, scheiden, nalatenschap, testament of andere notariële zaken? Stotijn notariaat & mediation helpt u graag verder en geeft graag antwoord op uw vragen.

Ook in Westerveld en omgeving is de naamsbekendheid van Stotijn notariaat & mediation groot, vanwege de actieve reclamecampagnes in diverse kranten die binnen en rond de gemeente Westerveld worden verspreid. De Westervelder Courant, Meppeler Courant en De Nieuwe Meppeler zijn hiervan sprekende voorbeelden. De slogan 'Stotijn notariaat & mediation, uw notaris in de regio. Waarvan akte!', is bij velen bekend.

Buiten de gemeente Westerveld zijn wij ook regelmatig in beeld in de Hoogeveensche Courant en de Krant van Hoogeveen, de Wolder Courant en De Groene Post. Hierdoor geven wij echt inhoud aan onze slogan 'Stotijn notariaat & mediation, uw notaris in de regio. Waarvan akte!'.

Dorpen in gemeente Westerveld

De gemeente Westerveld wordt gevormd door de dorpen/kernen Boschoord, Darp, Diever, Dieverbrug, Doldersum, Dwingeloo, Eemster, Frederiksoord, Geeuwenbrug, Havelte, Havelterberg, Leggeloo, Lhee, Lheebroek, Nijensleek, Uffelte, Vledder, Vledderveen, Wapse, Wapserveen, Westeinde, Wilhelminaoord, Wittelte, en Zorgvlied. De gemeente telt zo'n 24.000 inwoners.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus