Uw Notaris in Drenthe

U gaat naar een notaris wanneer er belangrijke beslissingen in uw leven moeten worden vastgelegd. De notaris heeft u nodig om zowel privé als zakelijk bepaalde afspraken/overeenkomsten schriftelijk vast te leggen. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van een huis, het veranderen van uw hypotheek, trouwen of scheiden, samenwonen of uit elkaar gaan, uw nalatenschap regelen of een nalatenschap laten afwikkelen, een bedrijf starten of overnemen, mediation en zo zijn er nog veel meer zaken waarvoor tussenkomst van een notaris noodzakelijk of zeer verstandig is. Daarbij is wederzijds vertrouwen, open communicatie, zorgvuldigheid, deskundigheid en kwaliteit van de dienstverlening van essentieel belang. Met kantoren in de Wijk en Ruinerwold zijn wij gemakkelijk bereikbaar voor publiek uit bijvoorbeeld De Wolden, Diever, Dwingeloo, Hoogeveen en Meppel.

Deze aspecten zijn tezamen met onze laagdrempeligheid, betrokkenheid en gunstige tariefstelling de speerpunten van onze kantoorfilosofie. Stotijn notariaat & mediation denkt met u mee en attendeert u o.a. via deze website op allerlei actuele en essentiële informatie die in notariële zin van belang is voor zowel privé- als zakelijke aangelegenheden.

Niet voor niets hanteren wij als slogan: Stotijn notariaat & mediation, úw notaris in de regio. Waarvan akte!

U vindt ons kantoor in de Wijk (gemeente De Wolden). De Wijk is een dorp gelegen in Zuid-West Drenthe, vlakbij Hoogeveen en Meppel, goed ontsloten aan de A28. Wij zijn gevestigd in een nieuw kantoor in authentieke stijl, op de plek waar vroeger restaurant en zalencomplex Het Oude Hogenkamp was gevestigd. (zie voor de snelste route naar úw notaris in de regio de contactpagina).

Vanuit serviceoogpunt hebben wij inmiddels een nevenvestiging geopend in Ruinerwold. Als úw notaris in de regio, staat Johan Stotijn goed bekend in Ruinerwold en omgeving en zijn veel van onze klanten hier gevestigd en/of woonachtig. U vindt ons servicekantoor in Ruinerwold aan de Westerweiden 29, op Industrieterrein Hoge Akkers. Hier bent u van harte welkom op de dinsdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur en op vrijdagmorgen van 8.30 tot 12.30 uur.  U kunt vanzelfsprekend altijd terecht op ons kantoor aan het Burgemeester Veenhovenplein 1 in de Wijk.

Onze clientèle komt vanuit een brede regio. Uit Drenthe of net daarbuiten. Zij worden aangetrokken door onze zakelijke maar klantvriendelijke benadering, waarbij laagdrempeligheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. In een sfeer van gastvrijheid, deskundigheid, onpartijdigheid en vertrouwen, spreken wij in begrijpelijke taal uw zaken met u door en leggen wij datgene voor u vast wat voor u essentieel en waardevol is, zowel zakelijk als in privé opzicht.

Het vak van de notaris vereist maatschappelijke verantwoordelijkheid en actuele kennis van zaken. Wij maken ons immers sterk voor uw rechtszekerheid, waarbij onpartijdigheid en deskundigheid op juridisch en fiscaal gebied van groot belang zijn.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!


Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus