Úw notaris voor Meppel

Meppel is een bekend werkgebied voor notaris Johan Stotijn in de Wijk. Meppel ligt natuurlijk ook op steenworp afstand van de Wijk. Om ook klanten uit een grotere regio rond Meppel te bedienen, opende Stotijn notariaat & mediation ook een bijkantoor in Ruinerwold. 

Voor bijvoorbeeld een hypotheek, testament, huwelijkse voorwaarden en oprichting van een BV, komen klanten uit Meppel en omgeving graag naar Stotijn notariaat & mediation, vanwege de laagdrempelige en persoonlijke benadering van de klanten. Stotijn notariaat & mediation onderscheidt zich ook door het geven van lezingen over uiteenlopende notariële onderwerpen. Ook in Meppel. De combinatie van grote vakbekwaamheid en scherpe tarieven, maken Stotijn tot een populaire notaris voor Meppel.

Niet voor niets is de 'pay-off' in de uitingen van dit notariskantoor 'Altijd Scherp!'

Ook uw notaris in de omgeving van Meppel

Ook wanneer u gaat trouwen of scheiden, wanneer u wilt samenwonen of wanneer u hebt besloten uit elkaar te gaan, is tussenkomst van een notaris verstandig en in sommige gevallen noodzakelijk. Dat geldt ook bij testament en nalatenschap, een bedrijf starten of overnemen of bij mediation. 

Met de slogan 'Úw notaris in de regio', benadrukken wij dat we ook actief zijn in Meppel en omgeving. Stotijn notariaat & mediation is een betrokken notariskantoor voor publiek uit een wijde regio. Zo is het kantoor, naast de gemeente Meppel, actief voor particulieren, verenigingen en ondernemers in de gemeenten De WoldenHoogeveen en Westerveld. Vanwege een sterke verbondenheid met het platteland en de 'doe-maar-gewoonmentaliteit', weet het publiek uit dorpen als Diever, Dwingeloo, Havelte, Uffelte, Koekange, Nijeveen, Ruinen het kantoor van Stotijn notariaat & mediation in de Wijk goed te vinden. In Ruinerwold opende notaris Johan Stotijn onlangs een servicekantoor aan de Westerweiden 29 (Industrieterrein Hoge Akkers) om de dienstverlening wat centraler in het werkgebied van zijn kantoor te brengen. Omdat we zo dicht bij Meppel zitten, komen veel inwoners en ondernemers bij Stotijn notariaat & mediation.

Notaris voor Meppel, waarvan akte!

Meppel en omgeving kiezen voor Stotijn notariaat & mediation

Meppel is een gemeente en stad in het uiterste zuidwesten van de provincie Drenthe. De gemeente Meppel telt om en nabij 33.000 inwoners, bron: CBS (2014). Met 58km2 is Meppel de kleinste gemeente in Drenthe, maar misschien wel de mooiste. Het is een gemeente waar het prettig wonen, werken en leven is. Klanten van Stotijn notariaat & mediation die wonen of die zijn gevestigd in Meppel, zijn in zo'n 10 minuten op ons kantoor in de Wijk.

De klanten van Stotijn notariaat & mediation waarderen de werkwijze van ons kantoor in de Wijk. Wij verstaan de kunst van een persoonlijke en laagdrempelige benadering door onze kennis op open en begrijpelijke wijze uit te leggen aan onze klanten. Ondanks het feit dat het vak van notaris een ambt is en een ambacht blijft, heeft Stotijn notariaat & mediation het vak ontdaan van een stoffig of statig imago. Dat doen wij door op een aansprekende en onderscheidende manier in beeld te komen bij onze doelgroepen (particulieren, ondernemers, verenigingen, stichtingen).


Ook in Meppel en omstreken is de naamsbekendheid van Stotijn notariaat & mediation groot. Dat komt in eerste instantie door op een open en laagdrempelige manier te communiceren met onze klanten en door goed werk te leveren. Ook de aansprekende en herkenbare advertenties in o.a. de Meppeler Courant en De Nieuwe Meppeler dragen hieraan bij. Wij hebben onze naam gevestigd in de wijde regio door o.a. te adverteren De Wolder Courant, Westervelder Courant, Hoogeveensche Courant, Krant van Hoogeveen en De Groene Post. Door steevast onze slogan Stotijn notariaat & mediation, úw notaris in de regio. Waarvan akte!' te propageren, hebben wij een grote naamsbekendheid opgebouwd in ons werkgebied in Zuidwest-Drenthe. Ons kantoor in de Wijk is goed bereikbaar vanuit Meppel.

Vrijblijvende offerte?

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.


Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus