Media

Johan Stotijn aan het woord:

'Net als in andere beroepsgroepen, zullen ook notarissen zich moeten onderscheiden. Johan Stotijn heeft het stoffige imago van rijksambtenaar op onderscheidende wijze weten te doorbreken en om te buigen naar een meer dynamisch beroep, zeggen mensen die hem al kennen vanaf zijn start als notaris. Zijn visie op z'n werk komt o.m. tot uitdrukking in de advertenties waarmee hij regelmatig in beeld kwam'. 'Daarmee gaan we door', zegt Johan Stotijn. 'Een serieuze aanpak gekoppeld aan de lol die we hebben in ons werk. Dat mag je uitdragen. Door onze eigen koers, spraakmakende reclame-uitingen en door ons toegankelijk op te stellen weet men ons kantoor te vinden.'

Notaris Johan Stotijn ging in 2001 van start met Stotijn notariaat in de Wijk. Stotijn notariaat & mediation is inmiddels uitgegroeid tot een notariaat met ruim 10 medewerkers in een nieuw pand aan het Burgemeester Veenhovenplein 1 in de Wijk. Een pand met karakteristieke en nostalgische uitstraling, verwijzend naar de tijd dat hier Het Oude Hogenkamp was gevestigd. Stotijn notariaat & mediation is een slagvaardige organisatie die streeft naar optimale beheersing en uitvoering van alle aspecten binnen het notarisvak. Ook op het vlak van mediation en (echt)scheidingsbemiddeling is Stotijn notariaat & mediation een serieuze marktspeler.

Advertenties en reclame-uitingen

Serieus in zijn aanpak en met plezier in het werk. Als zodanig profileert en positioneert Stotijn notariaat & mediation zich door middel van diverse uitingen in de media. Met opvallende en spraakmakende advertenties en reclame-uitingen, van de hand van en in samenwerking met ProMótus, reclame met een boodschap in Hoogeveen.

De ene keer rekenen ze af met het stoffige imago van de beroepsgroep, de andere keer verwijzen ze naar de sportieve inslag van de notaris. En soms gaat het er nog theatraler aan toe, met zelfs een rol voor levende dieren als slangen en valken. Stotijn is hiermee innovatief en baanbrekend geweest. Waar het 'not-done' was om als notaris te adverteren, profileerde Stotijn zich als een van de eerste notarissen in Nederland met opvallende advertenties, met een frisse knipoog naar het vak en zijn vakgenoten.

De filosofie van Stotijn notariaat & mediation en ProMótus: Laat zien wie je bent en wat je doet. Neem je werk serieus en doe dat goed, maar durf ook te lachen met en om je werk. En dat is ook wat Stotijn notariaat & mediation doet: uw zaken goed en gedegen afwikkelen, zonder te verzanden in stoffigheid en afstandelijkheid. Stotijn notariaat & mediation, úw notaris in de regio. Waarvan akte!

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus