Lezingen door úw notaris in Drenthe

Stotijn notariaat & mediation organiseert van tijd tot tijd lezingen op diverse locaties in Drenthe. Dit betreft gratis toegankelijke lezingen met waardevolle tips over onderwerpen als (levens)testament en algehele volmacht, over schenkingen en het beperken van schenk- en erfbelasting. Over veranderingen in de AWBZ en WMO en hoe u zorgbijdragen kunt beperken en ook hoe u het opeten van uw vermogen beperkt. Úw notaris voor Zuidwest Drenthe geeft graag tekst en uitleg en dat doet hij op zodanige wijze dat de informatiebijeenkomsten altijd druk bezocht worden.

Ook wanneer u voor de leden van uw (buurt)vereniging, club of kerkelijk genootschap in Zuidwest Drenthe eens een lezing wilt organiseren in samenwerking met ons kantoor, laat het ons dan weten via het contactformulier. Of wilt u meer weten en ook eens een gratis toegankelijke informatiesessie bijwonen? Ga dan naar de website www.stotijnnotariaat.nl en meld u aan.

Bekende notaris in Zuidwest-Drenthe

In Drenthe is het goed wonen, werken en ondernemen. Het aantal startende ondernemers is in Drenthe hoger dan het landelijk gemiddelde. We hebben hier de ruimte, het is hier relatief rustig, maar Drenthe is dynamisch. In Zuidwest Drenthe liggen de gemeenten De Wolden, Westerveld, Meppel en Hoogeveen. Een prachtig en uitgestrekt werkgebied waar Stotijn notariaat & mediation haar dienstverlening onder de aandacht brengt.

In Zuidwest Drenthe bouwen wij aan onze naamsbekendheid door te luisteren naar onze klanten, door naast hen te staan en gewoon goed werk te leveren. Klanten en potentiële klanten kennen ons doordat wij daarnaast actief de markt benaderen o.a. door advertenties in diverse lokale kranten. Wij zijn dan ook regelmatig in beeld in de Hoogeveensche Courant, de Krant van Hoogeveen, de Wolder Courant, De Groene Post, de Westervelder, de Meppeler Courant en De Nieuwe Meppeler. Stuk voor stuk kranten die nauw betrokken zijn bij het regionale en lokale nieuws in Zuidwest Drenthe.

Úw notaris in de regio geeft voordrachten en lezingen

Op eigen initiatief en op verzoek verzorgt Stotijn notariaat & mediation naar aanleiding van actuele maatschappelijke en fiscaaljuridische ontwikkelingen, informatiesessies of voorlichtingsbijeenkomsten. Dat kan op verzoek van verenigingen, instellingen, bedrijven, sportclubs e.d. Wij houden ook voordrachten|lezingen of informatiebijeenkomsten over onderwerpen die u zelf kunt aandragen. In overleg met u worden datum, tijdstip en locatie vastgesteld. Stotijn notariaat & mediation heeft een goede naamsbekendheid en reputatie opgebouwd in Zuidwest Drenthe. Wij organiseerden de afgelopen jaren en ook vrij recent nog lezingen over uiteenlopende notariële onderwerpen met maatschappelijke en/of fiscaaljuridische impact.

De lezingen en informatiebijeenkomsten in Zuidwest Drenthe vonden plaats in De Wolden, de Wijk, Havelte, Hoogeveen en Meppel en waren opgebouwd rond de thema's:

  • Erfrecht en belastingbesparing
  • Schenkingen en vermogensoverdracht
  • Vermogenstoets voor de AWBZ en WMO
  • Levenstestament of Algehele Notariële Volmacht
  • Veranderingen in de zorg
  • Beperken van de eigen bijdrage voor de zorg, het besparen van erfbelasting etc. 

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus