Notaris verzorgt lezingen in Hoogeveen

In Hoogeveen hield en houdt notaris Johan Stotijn regelmatig lezingen over actuele notariële onderwerpen. Onderwerpen met veel impact op fiscaal-juridisch terrein. Ook verzorgt zijn notariskantoor op verzoek van verenigingen, instellingen, bedrijven, sportclubs e.d. voordrachten|lezingen of informatiebijeenkomsten over genoemde onderwerpen. Ook kunnen wij (op verzoek) lezingen verzorgen in Hoogeveen en omgeving. In samenspraak met u leggen wij datum, tijdstip en locatie vast. In de afgelopen jaren organiseerden wij diverse informatiebijeenkomsten en vrij recent gaven wij nog lezingen over uiteenlopende notariële onderwerpen met maatschappelijke en/of fiscaal-juridische impact. 

In Hoogeveen werd het publiek geïnformeerd over het onderwerp levenstestament of notariële volmacht. Notaris Johan Stotijn ondersteunde zijn betoog met praktijkvoorbeelden en reikte  ook een boekwerkje  met uitgebreide informatie over dit onderwerp uit aan het publiek.

Onderwerpen lezingen in Hoogeveen e.o.

In de afgelopen jaren organiseerde Stotijn notariaat wij diverse lezingen en ook vrij recent nog, gaven wij lezingen over uiteenlopende notariële onderwerpen met maatschappelijke en/of fiscaaljuridische impact.

Het betreft hier lezingen en informatiebijeenkomsten in de plaatsen de Wijk, Havelte, Hollandscheveld/Elim, Hoogeveen en Meppel rond de thema's:

  • Erfrecht en belastingbesparing
  • Schenkingen en vermogensoverdracht
  • Vermogenstoets voor de AWBZ en WMO
  • Levenstestament of Algehele Notariële Volmacht
  • Veranderingen in de zorg
  • Beperken van de eigen bijdrage voor de zorg, het besparen van erfbelasting etc. 

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus