Notaris voor Drenthe

Stotijn notariaat & mediation wordt wel eens gekscherend de plattelandsnotaris van Drenthe genoemd. Het werkgebied van deze notaris ligt grotendeels in agrarisch en bosrijk gebied in Zuidwest Drenthe. Zijn werkgebied wordt gevormd door gemeenten De WoldenHoogeveenMeppel en Westerveld. Met zijn 'doe-maar-gewoonmentaliteit', weet notaris Johan Stotijn sympathie te winnen voor zijn vak en werk door zijn persoonlijke en betrokken houding. En natuurlijk weet hij zijn notariële kennis op laagdrempelige en begrijpelijke manier uit te dragen. Een toegankelijke houding, niet alleen omwille van de handel maar ook gewoon voor overleg, als klankbord. Met als doel het beste resultaat voor u te realiseren. 

Drenthenotaris

In Drenthe is het goed wonen, werken en ondernemen. Het aantal startende ondernemers is hoger dan het landelijk gemiddelde. We hebben hier de ruimte, het is hier relatief rustig, maar Drenthe is dynamisch. Een prachtige provincie waar Stotijn notariaat & mediation haar dienstverlening onder de aandacht brengt.

Wij bouwen aan onze naamsbekendheid door te luisteren naar onze klanten, door naast hen te staan en goed werk te leveren. Wij zijn regelmatig in beeld in de Hoogeveensche Courant, de Krant van Hoogeveen, de Wolder Courant, De Groene Post, de Westervelder, de Meppeler Courant en De Nieuwe Meppeler. Maar ook in meer lokale nieuwsbladen laten wij zien waar we voor staan in Zuidwest Drenthe.

Doet u een beroep op onze expertise op het gebied van o.a.: onroerend goed (koopakte, hypotheekakte), familierecht, testamenten, levenstestamenten, oprichten van een BV

Vraag gerust een offerte aan en wij doen ons uiterste best om onze slogan 'Altijd Scherp!' waar te maken.

Notaris en eigen huis in Drenthe

U woont in Drenthe of gaat zich hier vestigen en u heeft een woning gekocht en/of een hypotheek nodig? Dan is een bezoek aan de notaris een goed plan. Een persoonlijke benadering en uitstekende dienstverlening zijn nooit standaard. Daarin maakt notaris Johan Stotijn juist door zijn onderscheidende dienstverlening en brede interesse het verschil. Informeert u gerust eens bij Stotijn notariaat & mediation in de Wijk. Optimale dienstverlening gekoppeld aan scherpe tarieven zorgen ervoor dat veel mensen uit Zuidwest Drenthe voor notariële diensten naar de Wijk of Ruinerwold komen. 

Úw Drenthe notaris, waarvan akte!

De pay-off 'Altijd Scherp!' in onze advertenties heeft ook bijgedragen aan onze naamsbekendheid van notaris Stotijn. Bij zowel blijde als minder mooie levensmomenten is tussenkomst van een notaris wenselijk of zelfs vereist. Denk bijvoorbeeld aan trouwen of scheiden, wanneer u wilt samenwonen of wanneer u besluit om uit elkaar te gaan. Of bijvoorbeeld bij testament en nalatenschap, een bedrijf starten of overnemen of bij mediation. De meeste klanten van Stotijn notariaat & mediation wonen en/of werken in de provincie Drenthe. 'Úw notaris in de regio, waarvan akte!'. Het is een bekende slogan waarmee Stotijn notariaat & mediation zijn publiek aanspreek en waarmee het notariskantoor een stevige positie heeft verworven.

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus