Notaris tarieven

Wanneer u in Meppel woont en u heeft een notaris nodig, dan bent u veelal ook benieuwd naar de tarieven die worden berekend voor de notariële diensten. Stotijn notariaat & mediation is een notariskantoor dat dichtbij Meppel gevestigd is, met kantoren in de Wijk en in Ruinerwold.

Wij staan bekend om onze slogan: ‘Úw notaris in de regio’, gevolgd door de pay-off dat we altijd scherp zijn. Daarmee doelen we zowel op onze aanpak, onze betrokkenheid en service, als ook op het tarief dat wij berekenen.

Er zijn wellicht notariskantoren die een standaardtarief voor een standaard dienst communiceren, maar vaak zitten er addertjes onder het gras en bent u per saldo toch meer geld kwijt dan waar u aanvankelijk op had gerekend. Meestal is datgene waarvoor wij worden geraadpleegd en waarvoor een prijs wordt opgevraagd, heel divers en vaak zijn persoonlijke situaties complexer dan het zich op het eerste gezicht laat aanzien. Daardoor kan de beeldvorming te vaag zijn om scherp te kunnen offreren. Denkt u bijvoorbeeld aan situaties van samengestelde gezinnen die een testament willen opstellen. Daar komen heel wat zaken bij kijken

Daarom verzoeken wij onze klanten om het aanvraagformulier in te vullen en de specifieke situatie te schetsen op basis waarvan zij een offerte opvragen. U krijgt dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw vragen met een bijbehorende prijsopgave. Mochten wij nog inhoudelijke vragen hebben, dan nemen wij eerst nog even contact met u op, zodat alles duidelijk is en u van te voren weet waar u aan toe bent.

Neemt u daarom even de moeite om uw specifieke vraag aan ons voor te leggen, waarvoor u een prijsopgave wilt of wanneer u meer wilt weten over notariële zaken die betrekking hebben op uw persoonlijke situatie, uw gezin, bedrijf, organisatie of vereniging.

Kijk voor de openingstijden van ons notariskantoor in de Wijk en in Ruinerwold op www.stotijnnotariaat.nl/contact

Aanvraag formulier

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of over een bepaald onderwerp? Wij helpen u graag!

Laat dit veld hieronder leeg:Stotijn notariaat & mediation
Burgemeester Veenhovenplein 1
7957 BA de Wijk

Telefoon: 0522 - 440 473
Privacyverklaring

We zijn met ons Notariskantoor gevestigd in Zuidwest Drenthe
en vooral actief in de gemeenten Hoogeveen, Meppel, De Wolden en Westerveld

Webdesign Eyemedia
Webredactie en SEO teksten - ProMótus